Doğru Adam



Doğru adamı bulmak genellikle 25 yaş üzerinde belirtiler vermeye başlayan,vücudumuzun bebek istiyorum sinyalleriyle perçinlenen, evlenen arkadaşlarımızın sayısının artmasıyla tavan yapmaya başlayan bir sorundur.


Buna erken muhasebe dönemi de diyebiliriz. Önceki ilişkiler gözden geçirilir,bir kalemde silinen sevgililer gün be gün değerlenir, sevgisine dudak büktüğümüz insanlardan için için özür dilenir, bir umutsuzluk ve hayal kırıklığı başlar. İyileri hep kapmışlar,bu dönemin baba sözlerindendir. Kötüler bize kalmış, kötünün iyisini mi bulacağım ben şimdi? Bulmak burda havada kalacak eylemdir. Aramak gölgenin peşinde koşmaktır,o sizi ya bulur ya bulmaz.. Belki ne aradığınızı bilmiyorsunuzdur,bunu hiç düşündünüz mü? Uzun ilişkilerinizin neden bittiğine bir göz atmak sizin için doğrunun ne olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.


Peki kimdir doğru erkek? Brad Pitt gibi yakışıklı mı, George Clooney gibi seksi mi,Kenan İmirzalıoğlu gibi bir bakış atıp kalbi yakan mı, Teoman gibi serseri ruhlu olan mı ,Okan Bayülgen gibi gıcık ama zeki olan mı? Doğru göreceli bir kavram, beni mutlu eden sizi etmeyebilir, bana çekici gelen size gelmeyebilir.. Arkadaşlarınızın zoruyla devam ettiğiniz ilişkiler sizi günden güne yiyip bitirebilir. Annenizin beğendiği erkek arkadaşınız gözünüze kardeş gibi görünebilir. En doğru olan bu kararı sizin vermenizdir.


Doğru kimdir peki?.. En başta yanında huzur bulduğunuz, sizi kuşkulara, dedektifçilik oyunlarına sürüklemeyen erkektir. Onun omzuna başınızı koyduğunuzda içinizde bir huzur oluşmuyorsa,yanında uyuyamıyorsanız büyük ihtimalle yanlış yerdesiniz. Biz diyemeyen erkek uzun ömürlü bir ilişki vadedemez. İkiniz adına planlar yapamıyorsa,hayaller kuramıyorsa gidicidir. İş hayatında tutunamıyorsa, sürekli işsiz kalıyor, iş ararken yeterince çabalamıyor, maddi olarak hep ailesine yaslanıyor,borç içinde yüzüyorsa sırtınıza ağır bir yük almak üzeresiniz demektir. Öfke kontrolü problemi yaşıyorsa, bütün sorunlarını size yansıtıyor,acısını sizden çıkarmaya çalışıyorsa;sürekli onu haklı bulacak bahaneler bulmak yerine başınızın nasıl bir belada olduğunu bir an önce kabullenin. Doğru erkek aşırıya kaçmayacak şekilde duygusaldır. Sizinle ağlayıp sizinle gülmeyen, sevdiklerinizi sevmeyen,, sizi desteklemeyen,size saygı duymayan erkek ömürlük olmaz. Çapkın erkek,zor uslanır,uslanırsa o da eskisi kadar talibi olmamasından olur büyük ihtimal. Islah çabalarıyla, hemcinslerinize bahaneler bularak ömrünüzü ziyan etmeyin. Yatakta sizi düşünmeyen, nelerden hoşlandığınızı umursamayan,skora odaklı ve korunmayı bile size yıkmış erkekten bir cacık olmaz. Bununla beraber cinsel istek duymadığınız,yanında heyecanlanmadığınız ve libidonuzu dibe vurduran erkek de sizin için doğrusu değildir. Bir eş yada hayat arkadaşı arıyorsanız, en önemli özelliklerinden biri duyarlılığı olsun. İhtiyacı olana sırtını dönüp giden, düşene vuran, bir bebek görünce başını çeviren,çocuklara gülümsemekten aciz, yaralı bir hayvan gördüğünde birşey olmamış gibi yoluna devam eden bir erkek ne eş ne baba olmaya uygundur. Aşırı popüler,varlıklı,son derece yakışıklı erkeklerin her daim rekabet yaratacağını unutmayın. Sizi zorlu bir savaş bekliyor olabilir. Bütün bunları gözönünde bulundurun,son kararı kalbizinle verin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder