Vücuda göre mayo seçimi..


Boyuna çizgili mayolar zayıf gösterir.
Orantısız bir vücut yapınız varsa, vücudunuzun bu birbirinden tamamen farklı iki bölgesini bikini ile iyice ortaya çıkarmaktansa, tek parça ve dikine derin kupları olan mayalorı denemelisiniz.




Çok zayıfsanız, bu durumu kamufle etmek için iri desenli mayoları tercih edin.
Göbeğiniz var ise düz renk mayoları tercih edin.
Unutmayın açık renk mayolar olduğunuzdan daha kilolu, koyu renk mayolar ise daha zayıf görünmenizi sağlar…

  • Geniş kalçaları saklamanın en ideal yolu dikkati göğüslere çekmektir. Açık renkler daha çok dikkat çekeceği için üst kısmı açık, alt kısmı koyu renk ve desensiz olan mayolar hem göğüslerinizi olduğundan daha iri gösterir, hem de gözleri kalçalarınızdan uzak tutar…
  • İri göğüslerinizi saklamak istiyorsanız, üçgen bikinilerden kaçınmalısınız. Bikini üstlerinin altlara göre daha koyu renklerde olması, göğüsleri biraz daha küçük gösterir. İri göğüs sahipleri, daha düzgün bir görüntü için balenli modelleri tercih etmeli. Bu arada iri desenlerden de kaçınmak gerekiyor…

  Küçük göğüslü kadınlar son yıllarda yeniden moda olan boyundan bağlamalı üçgen bikinileri rahatlıkla giyebilir ve 75 ile 85 görüntüsü yaratabilirler. Geometrik desenler ya da çiçek desenleri de sizin için uygun. Bu arada straplez bikini üstleri küçük göğüslü kadınlarda çok hoş duruyor, bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok faydalı bir yazı benim göğüslerim biraz iri hep üçgen mayo tercih ediyordum . tam tersini yapmam gerekiyormuş meğer ..

    YanıtlaSil