Alo 183 Hayat Kurtarır


  Kadına Yönelik Şiddetin önlenmesi için bir proje de Selçuk Kaya’dan geldi. 29 ünlüyü bir araya getiren Kaya böylelikle Alo 183 Kadına Şiddeti önleme hattının daha fazla duyulmasını sağladı. Bu projede yer alarak kamera karşısına geçen

ünlüler: Ajda Pekkan, Ali Poyrazoğlu, Altan Erkekli, Asuman Dabak, Bennu Yıldırımlar, Beren Saat, Çolpan İlhan, Defne Samyeli, Elif Dağdeviren, Emel Müftüoğlu, Emre Kınay, Esra Erol, Gülcan Arslan, Irmak Ünal, Keremcem, Lale Manço, Manolya Taşer, Mete Horozoğlu, Nazlı Tolga, Nebahat Çehre, Nilgün Belgün, Nurseli İdiz, Özge Uzun Üst, Pelin Batu, Seçkin Özdemir, Serhan Sokulgan, Serra Yılmaz, Sibel Turnagöl ve Şirin Sever oldu. Sanatçılarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum ben kendi adıma. Bu hepimizin mücadelesi, kadın ve erkeğin beraber vermesi gereken çetin bir mücadele.

  Bu arada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sn.Fatma Şahin’de 28 Şubat’ta yaptığı konuşmasında , Meclis Başkanlığı’na sunulan Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Tasarısı'na değindi. Umarım bir an önce yasalaşır ve bu mücadele dediği gibi sıfır toleransla verilir.

   Alo 183’ü unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder