Pembe maske yalanı



    Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin oyuncusu Yıldız çağrı Atiksoy’un başı sivilceleriyle derteydi. Atiksoy’un cildinin hali izleyicilerin de dikkatini çekiyordu. Sonra birden Atiksoy ekranda pürüzsüz cildiyle belirdi.

    Bu hızlı iyileşme herkesin dikkatini çekti,o arada Atiksoy bir güzellik firmasında pembe maske tanıtımına da katılınca olanlar oldu. Atiksoy’un cildinin düzelmesi pembe maske mucizesine bağlandı. Pembe maske satışlarında Atiksoy’un adı  kullanılmaya başlandı. Bir çok firma " Yıldız Çağrı bizim yöntemimiz sayesinde iyileşti" şeklinde reklam yaparak haksız kazanç elde etti.  Oysa gerçekler bambaşkaydı.

    Sivilce problemi yaşayan Yıldız Çağrı Atiksoy ilk çare olarak başvurduğu güzellik merkezlerinde uygulanan yöntemler işe yaramayınca JFK Hastanesinde özel dermotolojik tedavi görmeye başladı. Cildinin iyileşmesini ve sivilcelerden kurtulmayı bu tedaviye borçlu. Yapılan tahlil ve tetkiklerden sonra çeşitli ilaçlar ve merhemlerden oluşan bir tedavi programı belirlenmiş. Cildindeki hızlı iyileşme bu tedaviden kaynaklanıyor ve tedavisi sürüyor.

    Genç  oyuncu adının pembe maske reklamlarında kullanılarak insanların kandırılmasına öfkeli. Bu şekilde reklamlarını yapan firmalara dava açmaya hazırlanıyor

1 yorum:

  1. ben de pembe maske aldım ama hic bir faydasını gormedim abartıldıgı gibi. bir daha hic bir benzer ürün almıyacağım

    YanıtlaSil