Depresyona ametist taşı


   Ametist taşı enerjisi en yüksek taşlardan. Bence en önemli özelliği negatif enerjiyi toplaması. Kendinizi sürekli yorgun,bitkin ve mutsuz hissediyorsanız- depresyondaysanız, mutlaka evinize bu taşı alın. Kısa zamanda değişikliği farkedeceksiniz. Ortamdaki kötü enerjiyi kendinde toplayan bu taş, enerjisiyle bulunduğu yerde yenilenme sağlıyor.

    Çok eski dönemlerden beri kullanılan bu taşın büyü çözücü etkisi olduğuna inanılmış. Nazara karşı o dönemlerden beri kullanılmış.Baş ağrılarına ve uykusuzluğa iyi geldiği biliniyor. Uykusuzluk sorunu çekenlerin yatmadan önce dokunmaları ve taşı yastık altında yada yatağa yakın bir yerde tutmaları sorunun çözülmesine yardımcı oluyor.

   Ev için taş(resimdeki gibi), üzerinizde taşımak için kolye ucu olarak satın alabilirsiniz. Doğal taşlara olan ilgi sahte ürünleri de artırdı. Alırken cam bir ürün veya boyanmış taş almadığınıza dikkat edin.

H&M Kısa elbise seçenekleri


 Benim için yaz;deniz,güneş,tatil ve rahat kıyafetler demek.. Püfür püfür elbiseler,sandaletler ve şapkalarla rahatlığın mevsimi. Ben kısa elbiseleri daha çok seviyorum, uzun elbiselerin ince ve uzun kadınlarda iyi durduğunu, bizi ise daha kısa gösterdiğini düşünüyorum.

Yalnız anneye devlet maaş bağlasın..

   
  Annelik dünyanın en zor işi...Sana kendini,beklentilerini,ihtiyaçlarını bu kadar unutturan başka bir iş var mıdır,hiç sanmıyorum. Bir kadın anne olduğunda geri dönülemeyecek şekilde değişir. Kalbine vücudu dar gelir,perdeler kalkar herkesin baktığını o görür.. Kendini çocuğuna bakmaya adar.. Onu öyle bir sever ki, kendinden bile sakınır..

Yılın en iyi annesi oscarlarını alanlar belli oldu..


   
  

   Evet anneler günü geldi.. Onlar hediye beklemez bizi yanlarında isterler ama hediyesiz de olmaz. Her yerde anneler gününe özel indirimler var. Benim gözüme çarpanlar Ykm’deki parfümeri indirimi oldu.Gitmeye vakti olmayanlar ykm'nin sanal mağazasına bakmalarını öneririm. Yarı fiyatına gelenler var, öyle bir hediye düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun, tükenebilir. Altın firmalarının kampanyalarını ben pek beğenmedim.. Giyim düşünüyorsanız Desa’ya da bakın..

Trip Advisor en iyi aile otellerini seçti..


 Tatile çıkmadan önce benim de ziyaret edip, bakalım millet ne demiş dediğim dünyanın en büyük seyahat yorumları sitelerinden biri olan ’www.tripadvisor.com’ Türkiye’nin en iyi aile otellerini seçmiş. Kullanıcı yorumlarına dayanarak oluşturulan "2012 Yılı Türkiye’nin En İyi 25 Aile Oteli" listesinde ilk sırayı İzmir’in Selçuk İlçesi’ndeki Aqua Fantasy Otel almış..
Ekim 2011 ile Şubat 2012 tarihleri arasında Türk ve yabancı 10 bin 374 kişinin gittikleri otelleri değerlendirdikleri, olumlu ve olumsuz yanlarını belirttikleri yorumlar, Aqua Fantasy’i "En İyi Aile Oteli" klasmanında, Avrupa’da 7’nciliğe dünyada ise 10’nculuğa taşımış.
İnternet sitesindeki (tripadvisor.com) anketinde Türkiye’nin en iyi 25 aile oteli şöyle